Μενού
Το καλάθι σας
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Για κιθάρες Fender®

Για κιθάρες Fender®
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0058
Κιτ καλωδιώσεων για κιθάρες Telecaster®.Αναβαθμίστε σήμερα τα ηλεκτρικά και τον ήχο της αγαπημένης σας κιθάρας με το vintage κιτ καλωδιώσεων του Oreason Creation Studio χωρίς τη χρήση κολλήσεων. Όλο το κιτ είναι όλο κολλημένο στο χέρι με εξαιρετικά υλικά και καλώδια.Το κιτ περιλαμβάνει:2 ποτενσ..
83,00€
Χωρίς ΦΠΑ:83,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0159
Vintage hand wiring κιτ καλωδιώσεων για κιθάρες Fender® Stratocaster®, χωρίς την ανάγκη κολλήσεων.Αναβαθμίστε σήμερα τα ηλεκτρικά και τον ήχο της αγαπημένης σας κιθάρας με το vintage κιτ καλωδιώσεων του Oreason Creation Studio χωρίς τη χρήση κολλήσεων. Όλο το κιτ είναι όλο κολλημένο στο χέ..
98,00€
Χωρίς ΦΠΑ:98,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0060
Οικονομικό κιτ καλωδιώσεων για κιθάρες Telecaster®.Αναβαθμίστε σήμερα τα ηλεκτρικά και τον ήχο της αγαπημένης σας κιθάρας με το vintage κιτ καλωδιώσεων του Oreason Creation Studio χωρίς τη χρήση κολλήσεων. Όλο το κιτ είναι όλο κολλημένο στο χέρι με ποιοτικά οικονομικά υλικά και καλώδια.Το κιτ π..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Για κιθάρες Fender®