Μενού
Το καλάθι σας
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Υπηρεσίες - Προϊόντα κατά παραγγελία

Η εταιρία μας αναλαμβάνει διάφορες υπηρεσίες σχετικές με την οργανοποιεία αλλά και τον σχεδιασμό και κατασκευή διαφόρων προϊόντων κατά παραγγελία. 

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. 

Παρακαλούμε για οτιδήποτε άλλο που φαντάζεστε αλλά δεν βλέπετε ή δεν σας δίνοντες επαρκείς πληροφορίες, να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του site, είτε μέσω email στο oreasoncs@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στο +306942989420. 

Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0140
Η εταιρία μας προσφέρει την ολοκληρωτική υπηρεσία σχεδιασμού και κατασκευής οποιουδήποτε faceplate επιθυμείτε. Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας σχέδιο, είτε μπορείτε να μας ζητήσετε να σχεδιάσουμε εμείς για εσάς. Στη συνέχεια κατόπιν συνεννόησης προχωράμε στην κοπή του faceplate και στην ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0183
Η εταιρία μας προσφέρει την χάραξη εγκοπών τάστων σε ταστιέρες.Μπορείτε να επιλέξετε την ταστιέρα που επιθυμείτε μέσα από την δική μας γκάμα, επιλέγοντας από το μενού τη φωτογραφία της ταστιέρας που επιθυμείτε. Στη συνέχεια επιλέγετε την κλίμακα που επιθυμείτε να γίνουν οι εγκοπές καθώς και των..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:23,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0150
Η εταιρία μας προσφέρει την ολοκληρωτική υπηρεσία σχεδιασμού και κατασκευής οποιουδήποτε template επιθυμείτε. Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας σχέδιο, είτε μπορείτε να μας ζητήσετε να σχεδιάσουμε εμείς για εσάς. Στη συνέχεια κατόπιν συνεννόησης προχωράμε στην κοπή του template και στην απ..
70,00€
Χωρίς ΦΠΑ:70,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0080
Ανεβάστε το αρχείο με το σχέδιο σας με τα inlays που επιθυμείτε. Στη συνέχεια εμείς θα τα κόψουμε και θα σας το αποστείλουμε.Επιλογή χρώματος-υλικού από το μενού. Δείγματα χρωμάτων και υλικών μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του προϊόντος.Σετ 9 ή 10 τεμαχίων ανάλογα το σχέδιο.Μπορείτε να μας ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0041
Βάλτε την υπογραφή σας στο αγαπημένο όργανό σας!Ποιοτικό neck plate με χάραξη λογότυπου ή φωτογραφίας. Για κιθάρες και μπάσα με bolt on neck. Διαστάσεις neck plate σε χιλιοστά 64,2 Χ 51 mmΑποστάσεις στις βίδες σε χιλιοστά 38 οριζόντια51 κάθεταΑνεβάστε το αρχείο σας στο μενού του προϊό..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:23,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0141
Η εταιρία μας προσφέρει την ολοκληρωτική υπηρεσία σχεδιασμού και κατασκευής οποιουδήποτε pickguard επιθυμείτε. Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας σχέδιο, είτε μπορείτε να μας ζητήσετε να σχεδιάσουμε εμείς για εσάς. Στη συνέχεια κατόπιν συνεννόησης προχωράμε στην κοπή του pickguard και στην ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Υπηρεσίες - Προϊόντα κατά παραγγελία