Μενού
Το καλάθι σας
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Inlays ταστιέρας

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε inlays ταστιέρας σε έτοιμα σχέδια. 

Μπορείτε να μας στείλετε το σχέδιο σας ή να μας πείτε τι θέλετε και να το σχεδιάσουμε εμείς έστι ώστα να βάλετε τα δικά σας inlays!


Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0091
Bird inlays σε διάφορα υλικά .Για να δείτε αν οι διαστάσεις ταιριάζουν σωστά , μπορείτε να κάνετε Λήψη του αρχείου PDF που βλέπετε λίγο πιο κάτω από την τιμή του προϊόντος (με το κόκκινο βέλος) . Στη συνέχεια ανοίγετε το αρχείο με Acrobat Reader (εάν δεν το έχετε μπορείτε να το κατεβάσε..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0092
Dot inlays σε διάφορα υλικά και διαμέτρο. Επιλογή χρώματος-υλικού και διαμέτρου από το μενού.Δείγματα χρωμάτων και υλικών μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του προϊόντος.Σετ 10 τεμαχίων...
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0094
Gib-style guitar block inlays σε διάφορα υλικά .Για να δείτε αν οι διαστάσεις ταιριάζουν σωστά , μπορείτε να κάνετε Λήψη του αρχείου PDF που βλέπετε λίγο πιο κάτω από την τιμή του προϊόντος (με το κόκκινο βέλος) . Στη συνέχεια ανοίγετε το αρχείο με Acrobat Reader (εάν δεν το έχετε μπορείτε ν..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0080
Ανεβάστε το αρχείο με το σχέδιο σας με τα inlays που επιθυμείτε. Στη συνέχεια εμείς θα τα κόψουμε και θα σας το αποστείλουμε.Επιλογή χρώματος-υλικού από το μενού. Δείγματα χρωμάτων και υλικών μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του προϊόντος.Σετ 9 ή 10 τεμαχίων ανάλογα το σχέδιο.Μπορείτε να μας ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0085
J-Style bass square inlays .Για να δείτε αν οι διαστάσεις ταιριάζουν σωστά , μπορείτε να κάνετε Λήψη του αρχείου PDF που βλέπετε λίγο πιο κάτω από την τιμή του προϊόντος (με το κόκκινο βέλος) . Στη συνέχεια ανοίγετε το αρχείο με Acrobat Reader (εάν δεν το έχετε μπορείτε να το κατεβάσετε από τη ε..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0077
Trapezoid inlays.Για να δείτε αν οι διαστάσεις ταιριάζουν σωστά , μπορείτε να κάνετε Λήψη του αρχείου PDF που βλέπετε λίγο πιο κάτω από την τιμή του προϊόντος (με το κόκκινο βέλος) . Στη συνέχεια ανοίγετε το αρχείο με Acrobat Reader (εάν δεν το έχετε μπορείτε να το κατεβάσετε από τη επίσημη σελί..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Inlays ταστιέρας χειροποίητα εξαρτήματα οργάνων