Μενού
Το καλάθι σας
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Φωτιστικά

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε φωτιστικά με χάραξη σε plexiglass.

Μπορούμε να χαράξουμε για εσάς οποιοδήποτε λογότυπο επιθυμείτε!!! Σήματα αυτοκινήτων, λογότυπα συγκροτημάτων και δικά σας σχέδια!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο oreasoncs@gmail.com ή τηλεφωνικά στο +306942989420.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0161
3D επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass Strat style  - body shape - routings- partsΙδανικό για δώρο σε μεγάλους αλλά και μικρούς φίλους. Στη συσκευασία περιέχονται τα εξής Βάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερι..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0162
3D επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass Tele style  - body shape - routings.Ιδανικό για δώρο σε μεγάλους αλλά και μικρούς φίλους. Στη συσκευασία περιέχονται τα εξής Βάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερικό, με&..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0047
Επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass με τρισδιάστατο δόντι.Ιδανικό για επαγγελματίες οδοντίατρους και ορθοδοντικούς που θέλουν να διακοσμήσουν το ιατρείο τους.Στη συσκευασία περιέχονται τα εξήςΒάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερικό, με&n..
32,00€
Χωρίς ΦΠΑ:32,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0049
Επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass με λογότυπο MINECRAFT.Ιδανικό για δώρο σε μεγάλους αλλά και μικρούς φίλους. Στη συσκευασία περιέχονται τα εξής Βάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερικό, με καλώδιο USB 50 ε..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0048
Επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass με στοιχεία γέννας! Ιδανικό για δώρο! Στη συσκευασία περιέχονται τα εξής Βάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερικό, με καλώδιο USB 50 εκατοστών για σύνδεση σε φορτιστή ..
32,00€
Χωρίς ΦΠΑ:32,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0050
Επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass με λογότυπο ή σχέδιο κατά παραγγελία.Ιδανικό για δώρο σε μεγάλους αλλά και μικρούς φίλους. Στη συσκευασία περιέχονται τα εξής Βάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερικό, με καλώδιο..
32,00€
Χωρίς ΦΠΑ:32,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Φωτιστικά