Μενού
Το καλάθι σας
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

ΚΙΤ Καλωδιώσεων

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε έτοιμα χειροποίητα κιτ καλωδιώσεων για διάφορους τύπους ηλεκτρικών κιθάρων και ηλεκτρικών μπάσων. 

Εκτός από αυτά που θα βρείτε έτοιμα μπορείτε να μας ζητήσετε είτε να διαφοροποιήσουμε κάτι ήδη έτοιμο στα δικά σας δεδομένα ή να κατασκευάσουμε από την αρχή το οποιοδήποτε κύκλωμα ηλεκτρικού οργάνου επιθυμείτε. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, είτε μέσω email στο oreasoncs@gmail.com, είτε μέσω τηλεφώνου στο +306942989420. 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0058
Κιτ καλωδιώσεων για κιθάρες Telecaster®.Αναβαθμίστε σήμερα τα ηλεκτρικά και τον ήχο της αγαπημένης σας κιθάρας με το vintage κιτ καλωδιώσεων του Oreason Creation Studio χωρίς τη χρήση κολλήσεων. Όλο το κιτ είναι όλο κολλημένο στο χέρι με εξαιρετικά υλικά και καλώδια.Το κιτ περιλαμβάνει:2 ποτενσ..
83,00€
Χωρίς ΦΠΑ:83,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0159
Vintage hand wiring κιτ καλωδιώσεων για κιθάρες Fender® Stratocaster®, χωρίς την ανάγκη κολλήσεων.Αναβαθμίστε σήμερα τα ηλεκτρικά και τον ήχο της αγαπημένης σας κιθάρας με το vintage κιτ καλωδιώσεων του Oreason Creation Studio χωρίς τη χρήση κολλήσεων. Όλο το κιτ είναι όλο κολλημένο στο χέ..
98,00€
Χωρίς ΦΠΑ:98,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0060
Οικονομικό κιτ καλωδιώσεων για κιθάρες Telecaster®.Αναβαθμίστε σήμερα τα ηλεκτρικά και τον ήχο της αγαπημένης σας κιθάρας με το vintage κιτ καλωδιώσεων του Oreason Creation Studio χωρίς τη χρήση κολλήσεων. Όλο το κιτ είναι όλο κολλημένο στο χέρι με ποιοτικά οικονομικά υλικά και καλώδια.Το κιτ π..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
ΚΙΤ Καλωδιώσεων