Μενού
Το καλάθι σας
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Κατασκευή μουσικών όργανων

Κατασκευάζουμε κατά παραγγελία ηλεκτρικά μουσικά όργανα (κιθάρες και μπάσα).

Το σχέδιο του οργάνου μπορεί να είναι είτε κάποιο από τα γνωστά μεγάλων κατασκευαστριών εταιριών, είτε το δικό σας σχέδιο, είτε δικό μας.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται κατόπιν συνεννόησης και οι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν ανάλογα με τη δυσκολία του οργάνου (2 έως 3 μήνες είναι το σύνηθες). 

Όσον αφορά στο κόστος μίας custom κατασκευής, δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένο διότι σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα και τα "θέλω" διαφέρουν. 

Είμαστε στη διάθεσή σας να ακούσουμε με προσοχή αυτά που θέλετε και να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του site, είτε μέσω email στο oreasoncs@gmail.com, είτε μέσω τηλεφώνου στο +306942989420.

Oreason Guitars Custom LP MODEL
Κατόπιν παραγγελίας
Κατασκευαστής: Oreason Guitars Κωδικός Προϊόντος: OCS-0054
Χειροποίητη ηλεκτρική κιθάρα LP-STYLE κατά παραγγελία.Τα παρακάτω υλικά είναι ενδεικτικά. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να επιλέξουμε μαζί τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή.Σώμα: 2 pieces korina (limba) με καπάκι σφενδάμου (maple)Μπράτσο: 1 piece Ταστιέρα: RosewoodΤάστα: 22Inlays..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Oreason Guitars Custom PR MODEL
Κατόπιν παραγγελίας
Κατασκευαστής: Oreason Guitars Κωδικός Προϊόντος: OCS-0055
Χειροποίητη ηλεκτρική κιθάρα OREASON GUITARS κατά παραγγελία.Τα παρακάτω υλικά είναι ενδεικτικά. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να επιλέξουμε μαζί τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή.Σώμα: 2 pieces μαόνι ΑμερικήςΜπράτσο: 1 piece μαόνι Αμερικής (scarf joint 10 μοίρες κλίση)Ταστιέρα: Rosew..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)
Κατασκευή μουσικών όργανων