Μενού
Το καλάθι σας
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Eίδη σπιτιού και επαγγελματικών χώρων

Διάφορα είδη σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

Παραγγελία μεγάλων ποσοτήτων κατόπιν συνεννόησης.

Σε περίπτωση μεγάλης ποσότητας οι τιμές διαφοροποιούνται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.  

Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0138
Μπρελόκ ανοιχτήρι με χάραξη κατά παραγγελία.Ιδανικό για να διαφημίσετε το site σας ή το εταιρικό σας λογότυπο ή ότι άλλο θέλετε.Μέγιστη διάσταση χάραξης : 4,5 Χ 1 εκατοστάΑνεβάστε το αρχείο που θέλετε μορφή jpg, png ή PDF για μεγαλύτερη ευκολία. Αν έχετε άλλη μορφή αρχείου η οποία δεν ανεβαίνει στο ..
1,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,30€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0013
Το γνωστό σε όλους, μικρούς και μεγάλους, ΣΚΟΡ 4! Αποστέλεται αποσυναρμολογημένο με πολύ απλή συναρμολόγηση. Διαστάσεις παιχνιδιού σε εκατοστά: 25 μήκος 9 πλάτος 22 ύψος.Διαστάσεις κουτιού 28 μήκος 22 πλάτος 3 ύψος.Let the game begin! ..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0014
Ξύλινη συσκευασία μεταφοράς-δώρου ποτού από σημύδα πάχους 3 χιλιοστών.Επιλέξτε το είδος του ποτού που θέλετε στο μενού και θα χαραχθεί αντίστοιχα στο προϊόν που θα παραλάβετε. Αν δεν υπάρχει ο τύπος του ποτού παρακαλώ να αναγραφεί στις παρατηρήσεις της παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα με έξτρα χρ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0015
Αποθηκεύστε τις διάφορες γεύσεις τσαγιού με τάξη! Ξύλινο κουτί αποθήκευσης για τσάι από σημύδα 3 χιλιοστών.Διαστάσεις προϊόντος σε εκατοστά:Μήκος: 28Πλάτος: 22Ύψος: 7,5..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:30,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0161
3D επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass Strat style  - body shape - routings- partsΙδανικό για δώρο σε μεγάλους αλλά και μικρούς φίλους. Στη συσκευασία περιέχονται τα εξής Βάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερι..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0162
3D επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass Tele style  - body shape - routings.Ιδανικό για δώρο σε μεγάλους αλλά και μικρούς φίλους. Στη συσκευασία περιέχονται τα εξής Βάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερικό, με&..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0084
Επιτραπέζιο στάντ με qr-code σε plexiglass και βάση mdf.Ιδανικό για να διαφημίσετε το site σας, το wifi σας ή το μενού του εστιατορίου σας, έτσι ώστε οι πελάτες σας να έχουν άμεση και ανέπαφη πρόσβαση.Iδανικό επίσης για πληρωμή της παραγγελίας του πελάτη ανέπαφα με τον σύνδεσμο qrcode που θα ορ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0047
Επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass με τρισδιάστατο δόντι.Ιδανικό για επαγγελματίες οδοντίατρους και ορθοδοντικούς που θέλουν να διακοσμήσουν το ιατρείο τους.Στη συσκευασία περιέχονται τα εξήςΒάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερικό, με&n..
32,00€
Χωρίς ΦΠΑ:32,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0049
Επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass με λογότυπο MINECRAFT.Ιδανικό για δώρο σε μεγάλους αλλά και μικρούς φίλους. Στη συσκευασία περιέχονται τα εξής Βάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερικό, με καλώδιο USB 50 ε..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0048
Επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass με στοιχεία γέννας! Ιδανικό για δώρο! Στη συσκευασία περιέχονται τα εξής Βάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερικό, με καλώδιο USB 50 εκατοστών για σύνδεση σε φορτιστή ..
32,00€
Χωρίς ΦΠΑ:32,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0050
Επιτραπέζιο φωτιστικό plexiglass με λογότυπο ή σχέδιο κατά παραγγελία.Ιδανικό για δώρο σε μεγάλους αλλά και μικρούς φίλους. Στη συσκευασία περιέχονται τα εξής Βάση φωτιστικού δική μας σχεδίασης από σημύδα και plexiglass με ενσωματωμένο LED controller στο εσωτερικό, με καλώδιο..
32,00€
Χωρίς ΦΠΑ:32,00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)
Eίδη σπιτιού και επαγγελματικών χώρων