Μενού
Το καλάθι σας
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Jigs

Jigs

Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0173
Binding Jig για κιθάρες τύπου Telecaster®Προετοιμασία του binding πριν να το κολλήσετε πάνω στο σώμα. Με το jig αυτό και χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι θερμού αέρα ή ένα πιστολάκι μαλλιών μπορείτε να διαμορφώσετε το binding πρωτού το κολλήσετε κάνοντας πολύ ευκολότερη την εργασία αυτή και τη ζωή σ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0170
The hand of God (το χέρι του Θεού) είναι ένας σταθμός - βάση βοηθείας για κολλήσεις! Σταματήστε πλέον να χρησιμοποιείτε διάφορα αντικείμενα για να στηρίξετε τα εξαρτήματα στη θέση που θέλετε έτσι ώστε να τα κολλήσετε! Τέσσερα επιπλέον "χέρια" βοηθείας κρατάνε στη θέση τους τα εξα..
88,00€
Χωρίς ΦΠΑ:88,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0174
Jig για το ρουτάρισμα της βέργας του οργάνου. Ο εσωτερικός οδηγός (άνοιγμα) διατίθεται στις εξής διαστάσεις για να ταιριάζει με το κοπτικό ή τον οδηγό του ρούτερ σας: 6 χιλ - 6,35χιλ - 10 χιλ - 12χιλ - 12,7χιλ - 15χιλ - 17χιλ - 25χιλ. - Επιλογή από το μενού.Διαθέτει κεντρική γραμμή και ενδ..
27,00€
Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0163
Jig μεικτών καλωδιώσεων σε βάση plexiglass. Κολλήστε με άνεση όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα σε σωστές αποστάσεις και χωρίς να "κινδυνεύει" το αγαπημένο σας όργανο.Στη συνέχεια τοποθετήστε τα πάνω στο όργανο ή το pickguard απλά βιδώνοντάς τα.Βάση από plexiglass 5 χιλιοστών με συνδυασμούς καλωδιώ..
27,00€
Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
Κατασκευαστής: OREASON CREATION STUDIO Κωδικός Προϊόντος: OCS-0164
Jigs καλωδιώσεων μεμονωμένων κυκλωμάτων 7 διαφορετικών μουσικών οργάνων.Κολλήστε με άνεση όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα σε σωστές αποστάσεις και χωρίς να "κινδυνεύει" το αγαπημένο σας όργανο.Στη συνέχεια τοποθετήστε τα πάνω στο όργανο ή το pickguard απλά βιδώνοντάς τα.Βάση από σημύδα 3 χιλιοστών για..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Jigs